Blommor av bra kvalité till alla tillfälle!

Skicka blommor med Flora

Låt oss binda din bukett men till vettiga priser.

Chose your language
var >> Upplandsgatan 35, Stockholm :: när >> mån-fred 09:00-18:00, lör 09:00-14:00 :: hur >> 08-33 58 69 :: leverans >> du beställer innan 11:00 vi levererar samma dag!

Om OssFlora Blomsterhandel startades år 1900 på samma adress som nu. I början sålde man blommor, vin och frukt, men som alla vet fick man ju inte sälja alkohol fritt särskilt länge. Flora var med från början och tog initiativ till bildandet av blomsterförmedlingföreningen på 1920-talet och är en av Stockholms allra äldsta blomsteraffärer. Flora har hittills haft endast fem ägare.Vi har stor erfarenhet av alla binderiarbeten för både glädje och sorg. Våra råvaror hämtar vi själva i Årstahallarna. De största inköpsdagarna är måndagar och torsdagar men nästan varje dag behöver lagret kompletteras. Vår affärsidé är att sälja första kvalitet snittblommor och växter men till vettiga priser.

Leveransvillkor

Leveranser inom Stockholm. Beställer du före kl. 11 på vardagar och på lördagar kan vi leverera ut blommorna samma dag(vi kontaktar alltid mottagaren) i övriga fall kan leverans ske tidigast vardagen efter. Exakt tidpunkt för leverans kan variera eftersom vi har avtal med en budfirma. Vi kan ej garantera tidspassning men försöker i möjligaste mån att utföra leveransen enligt Dina eventuella önskemål. Ingen leverans sker på söndagar och helgdagar. Du som beställare har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta,eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersättes ej i dessa fall. T.ex behövs ofta portkod. När Du gör din beställning kan Du välja om blommorna ska hängas på dörren då mottagaren inte är hemma. Har Du angivit det förfaranden avsäger vi oss ansvaret om blommorna blir stulna. Vi alltid ringer mottagaren före, och leverans sker först efter kontakt med mottagaren. Blommorna körs ut med bud bil till mottagaren.

Leveranser inom Sverige. Beställer du före kl.11 på vardagar kan vi leverera ut blommorna samma dag. På lördagar behöver vi få beställningen innan kl. 11 och då gäller det endast till orter som inte expedieras med buss, postbil eller båt. Exakt tidpunkt för leverans kan variera eftersom våra butiker har avtal med olika budfirmor. Vi kan ej garantera tidspassning men försöker i möjligaste mån att utföra leveransen enligt Dina eventuella önskemål. Ingen leverans sker på söndagar och helgdagar. Du som beställare har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersättes ej i dessa fall. T.ex behövs ofta portkod. När Du gör din beställning kan Du välja om blommorna ska hängas på dörren då mottagaren inte är hemma. Har Du angivit det förfaranden avsäger vi oss ansvaret om blommorna blir stulna. Om Du inte valt, att blommorna får lämnas på dörren så ringer butiken oftast före, och leverans sker först efter kontakt med mottagaren. Blommorna körs ut med bud till mottagaren, förutom till ett fåtal mindre orter och byar i Sverige, där enda möjliga leveranssätt är att skicka med buss eller att mottagaren aviseras om blommorna och att de därefter hämtar dessa i blomsterbutiken.

Köpvillkor

Allmänt. Flora säljer blommor via internet till privatpersoner och företag i Sverige. För att handla hos oss måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Kunduppgifter. För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen . Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella. De personuppgifter du lämnar till oss, inklusive personnummer, används för orderhantering, fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. För dessa ändamål kan vi behöva föra över vissa av dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Vid misstanke om brott kan vi även lämna uppgifter till Polisen. Vi garanterar dock att ingen annan än vi använder uppgifterna för marknadsföring. Vi säljer till exempel inte e-postadresser.

Leveransavgift. Transport (50:-) och administrationskostnader(49:-) är 99:- för leveranser i Stockholm med närförorter och transportavgift (50:-) och förmedlingsavgift(49:-) är 99:- för övriga Sverige.Vid förmedling till övriga Sverige I vissa fall kan förekomma att vi måste ta extra betalt (transportavgift som överstiger vår transportavgifts som är 50:- hos Euroflorist dras av blommornas pris)på grund av högre lokala transport kostnader och eller annat förmedlings avgift. Våra blommor. De aktuella priserna anges under respektive bild. På alla priser ingår moms med 25%. Bilder på alla våra produkter är mest att visa färger, formen och blommorna men inte storleken på produkten. Om du inte är nöjd. Vänligen kontakta butiken som har levererat blommorna (se på omslagspappret för butiksnamn eller adress) angående reklamationen snarast efter leveransen. Eftersom blommor är färskvara reklamation måste ske innom 24 timmar efter leveransen.Om du vidare har problem, kontakta Flora. Ångerrätt gäller för ej utnyttjad tjänst, och måste meddelas oss i god tid före valt leveransdatum. Vi ersätter dig för eventuella fraktkostnader vid reklamation av icke färskvaror. Flora följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist. Som konsument kan man kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) om man känner sig osäker i sitt fall: tel 08-508 860 00, eller besök deras hemsida www.arn.se. När Du godkännt ordern skickar vi en bekräftelse till den e-postadress som du angivit. Din order granskas innan den skickas vidare till butiken för att utföras. Om ordern inte kan godkännas av oss skickar vi ett meddelande till dig via den e-postadress du angivit.

Betalning.

Kortbetalning. Vi accepterar alla vanliga kort inklusive American Express, Visa, MasterCard. Behandlig av konto- och kreditkort krypteras säkert så att ingen tredje part får direkt tillgång till dina uppgifter. Som kund har du skyldighet att se till att det finns pengar på ditt konto tills Flora dragit köpesumman. Om kontot inte har täckning eller om det av annan anledning inte går att dra pengarna har Flora rätt att underkänna din order och order makuleras.

Med branschens högsta säkerhetskrav erbjuder Flora i samarbete med Samport marknadens säkraste handelplats.

Kontakt.

AB Blomsterhandel Flora, Upplandsgatan 35, 113 28 Stockholm

tel: 08-33 58 69

Snabbkontakt
Flora.se kan du skicka blommor och blomsterbud i hela Sverige. Hos oss hittar du vackra buketter, blomsterarrangemang, rosor, doftljus och presenter till ny födda, samt begravningsblommor. Vi på Flora hjälper dig skicka blommor med blomsterbud när det passar dig, det är du som bestämmer när!